Nederland

   
hydroseal Home Nieuws Contact Installatiesystemen Technical support Downloads Over Hakron

Hakron Installatiesystemen
Hakron Installatiesystemen
PDF 1.6 MB


Technical Supportnieuws | Hakron ook uw voegenbanden specialist 88

Hakron ook uw voegenbanden specialist

2017-05-17, Hakron Nunspeet B.V.

Bij Hakron heeft u al decennialang de keuze uit een compleet assortiment voegenbanden voor woning-, utiliteit- en weg- en waterbouw.

Afhankelijk van het type zijn deze leverbaar in verschillende uitvoeringen; uit zacht PVC, uit een combinatie van PVC en elastomeer en uit volledig elastomeer (SBR, NEOPREEN, EPDM). De veelvoorkomende voegenbanden zijn uit voorraad leverbaar vanuit ons magazijn in Nunspeet.

Product en toepassingskennis
In de 50 jaar van het bestaan van Hakron hebben wij veel kennis en kunde opgebouwd rond de juiste toepassing van voegenbanden in de bouw. Specifiek voor de elastomeer voegenbanden heeft Hakron een uniek samenwerkingsverband met Trelleborg Ridderkerk. Door deze samenwerking kunnen wij gezamenlijk putten uit enorme kennis van de bouw, toepassing en de voegenbanden eigenschappen. Hierdoor kunnen wij altijd een passende oplossing bieden voor uw situatie.

Montage en lassen / vulkaniseren
Voor het monteren en lassen of vulkaniseren van voegenbanden op uw werk, werkt Hakron samen met haar dochteronderneming Innofix. De medewerkers van Innofix zijn opgeleid en gecertificeerd om onze voegenbanden vakbekwaam voor u te lassen of te vulkaniseren. Ook de volledige montage van (klem-)voegenbanden behoort tot de mogelijkheden.

Voorschrijving en BIM 
Voor voorschrijvende bureau’s en werkvoorbereiding heeft Hakron een aantal Revit families uitgewerkt waarmee u eenvoudig de juiste voegenband in uw BIM-model kunt intekenen. Al onze BIM-objecten voor Revit zijn beschikbaar in LOD 400 op BIMobject.com/hakron of te downloaden via onze website. Op maat inzetbaar in diverse fases van het bouwproces. Voor IFC-bestanden kunt u contact met ons opnemen. Uiteraard zijn ook CAD-tekeningen van de voegenbanden beschikbaar.

Brochure Elastomeer waterstops Trelleborg 

Voegenbanden in online-catalogus

Hakron ook uw voegenbanden specialist 1


Eigen vervoer vandaag
ma     di     wo     do     vr

Beurs agenda

■ geen beurzen gevonden.


Divisies
Hakron - voor beton- en woningbouw
HakronTerwa - prefab-beton oplossingen
Certacon - constructieve ondersteuning
Hakron - installatiesystemen
Innofix - montage en afdichtingstechniek

Blijf op de hoogte
Ja, ik ontvang graag de digitale
Hakroniek
Nieuwsbrief