Nederland

   
hydroseal Home Nieuws Contact Installatiesystemen Technical support Downloads Over Hakron

Hakron Installatiesystemen
Hakron Installatiesystemen
PDF 1.6 MB


Technical Supportnieuws | Hakron Spuitlijm EPDM 85

Hakron Spuitlijm EPDM

2017-03-23, Hakron Nunspeet B.V.

Handige tool bij verwerken loodvervanger EPDM.

Hakron introduceert Spuitlijm EPDM. Deze lijm is speciaal ontwikkeld voor de verkleving van loodvervanger EPDM of traditioneel EPDM-folie op (droge) verticale en horizontale ondergronden van bijvoorbeeld hout, bitumen, steenachtige materialen of geageerde isolatieplaten. 

Handige spuitbus
Spuitlijm EPDM is een gebruiksklare eigen Hakron-merk contactlijm, die tweezijdig wordt aangebracht. Het wordt geleverd in een handige spuitbus met een inhoud van 750 ml. Afhankelijk van de ondergrond (tweezijdig aangebracht) en de te verlijmen materialen, bedraagt de lijmopdracht ca. 0,35 l/m2. Per spuitbus kan netto ca. 2 m2 verlijmd worden. 

Verwerking
De ondergrond dient vlak, schoon, droog en vetvrij te zijn. Scherpe delen moeten geëgaliseerd worden. Voor het gebruik de spuitbus gedurende minimaal 30 seconden schudden om het drijfgas goed te verdelen en daarmee een homogeen spuitbeeld te krijgen. De spuitbus ca. 15 - 20 cm van het te spuiten oppervlak houden. De lijm moet tweezijdig worden aangebracht, op de ondergrond en op de loodvervanger EPDM (of traditioneel EPDM-folie). Als de lijm vingerdroog is, de loodvervanger EPDM of EPDM-folie zorgvuldig en zonder luchtinsluiting terugslaan (voorkom hierbij spanningen en plooien) en goed aanrollen met de Hakron aandrukroller om een optimale verbinding te verkrijgen.

Download het Product informatieblad (PIB) 
Download het Veiligheidsinformatieblad (VIB)

Hakron Spuitlijm EPDM 1


Eigen vervoer vandaag
ma     di     wo     do     vr

Beurs agenda

■ geen beurzen gevonden.


Divisies
Hakron - voor beton- en woningbouw
HakronTerwa - prefab-beton oplossingen
Certacon - constructieve ondersteuning
Hakron - installatiesystemen
Innofix - montage en afdichtingstechniek

Blijf op de hoogte
Ja, ik ontvang graag de digitale
Hakroniek
Nieuwsbrief