Nederland

   
hydroseal Home Nieuws Contact Installatiesystemen Technical support Downloads Over Hakron

Hakron Installatiesystemen
Hakron Installatiesystemen
PDF 1.6 MB


Technical Supportnieuws | Pallets Hakron milieuvriendelijker 83

Pallets Hakron milieuvriendelijker

2017-04-03, Hakron Nunspeet B.V.

Per 3 april 2017 is Hakron grotendeels overgestapt op het verzenden van goederen op Presswood pallets in plaats van de traditionele Europallets.

Dit heeft enkele grote voordelen: Presswood pallets zijn milieuvriendelijker, er is geen omruiling meer nodig en dit type pallets zijn door de ontvanger eenvoudig af te voeren voor recycling. Hiermee draagt Hakron samen met haar klantenkring weer bij aan een stukje duurzaamheid.

Gerecycled
Vanuit het oogpunt van maatschappelijk bewust ondernemen probeert Hakron haar logistiek zo duurzaam mogelijk te maken. Er wordt hierbij voortdurend gekeken naar minder milieubelastende transportmiddelen en verpakkingsmaterialen.

In dit kader verstuurt Hakron, waar dit qua belasting verantwoord is, goederen op milieuvriendelijke Presswood pallets. Deze Presswood pallets worden uit gerecycled natuurlijk materiaal gefabriceerd (hout) en zijn ook weer recyclebaar. Deze eenmalige pallets zijn bij levering kosteloos voor Hakron-klanten en kunnen aansluitend met bijvoorbeeld een houtcontainer worden meegegeven; hiermee gaan de pallets weer de recycle-cyclus in. De pallets zijn PEFC- en FSC-gecertificeerd.

Naast voordelen op het gebied van duurzaamheid, biedt deze nieuwe regeling ook een reductie in de kosten van retourtransport van pallets en handelingskosten van creditfacturen.

Download de uitgebreide toelichting, inclusief gebruiksaanwijzingen Presswood pallets.

Pallets Hakron milieuvriendelijker 1


Pallets Hakron milieuvriendelijker 2


Eigen vervoer vandaag
ma     di     wo     do     vr

Beurs agenda

■ geen beurzen gevonden.


Divisies
Hakron - voor beton- en woningbouw
HakronTerwa - prefab-beton oplossingen
Certacon - constructieve ondersteuning
Hakron - installatiesystemen
Innofix - montage en afdichtingstechniek

Blijf op de hoogte
Ja, ik ontvang graag de digitale
Hakroniek
Nieuwsbrief