Nederland

   
hydroseal Home Nieuws Contact Installatiesystemen Technical support Downloads Over Hakron

Hakron Installatiesystemen
Hakron Installatiesystemen
PDF 1.6 MB


Technical Supportnieuws | Hakron lanceert UFO B15 64

Hakron lanceert UFO B15

2015-11-04, Hakron Nunspeet B.V.

Hakron introduceert de ééndelige, door invloed van water opzwelbare waterkering voor Betomax 15 centerpennen.

De UFO B15 bestaat geheel uit een wateropzwelbaar polymeer met een zwelvermogen van 500% van zijn volume. Door de vergroting van het volume ontstaat een sterke zweldruk, waarmee mogelijke lekkage langs de centerpen wordt gestopt. Het UFO systeem is getest tot een waterdruk van 5 Bar (rapportage op aanvraag). De UFO B15 is eenvoudig op elke gewenste positie op de centerpen te monteren; hierbij zijn geen extra onderdelen of gereedschap nodig. Zie ook het Montage Instructieblad (MIB).

De binnenzijde van de UFO B15 is voorzien van B15-schroefdraad, waardoor de waterkering volledig aansluit op de centerpen. Na montage kan de UFO B15 nog van positie verplaatst (of gedemonteerd) worden indien deze voor de wapening in de weg zit (schroefbaar). Door de optie van verplaatsen en door zijn geringe diameter is de UFO B15 in elke situatie toepasbaar.

De UFO B15 is leverbaar als los product voor montage op de bouwplaats. Bijvoorbeeld op bestaand centermateriaal wat verzaagd wordt of op in het werk gezaagde centerpennen bij schuine wanden e.d. Daarnaast is de UFO B15 ook leverbaar als gemonteerde set met een B15-centerpen op de gewenste wandmaat.

Naast deze gloednieuwe UFO B15 voor Betomax 15 centerpennen bestaat de range UFO-zwelkeringen verder uit de bekende UFO 26, UFO 36 en UFO 46 (voor waterdichte centeringen van kunststof-, stalen- en vezelbetonbuis) en UFO-R110, R125 en R160 (voor waterdichte rioolbuizen, het getal geeft de betreffende mm rioolbuis aan).

Download productfolder + MIB 

Hakron lanceert UFO B15 1


Eigen vervoer vandaag
ma     di     wo     do     vr

Beurs agenda

■ geen beurzen gevonden.


Divisies
Hakron - voor beton- en woningbouw
HakronTerwa - prefab-beton oplossingen
Certacon - constructieve ondersteuning
Hakron - installatiesystemen
Innofix - montage en afdichtingstechniek

Blijf op de hoogte
Ja, ik ontvang graag de digitale
Hakroniek
Nieuwsbrief