Nederland

   
hydroseal Home Nieuws Contact Installatiesystemen Technical support Downloads Over Hakron

Hakron Installatiesystemen
Hakron Installatiesystemen
PDF 1.6 MB


Technical Supportnieuws | Projectmatige EPS-bekistingen 49

Projectmatige EPS-bekistingen

2015-01-06, Hakron Nunspeet B.V.

Hakron komt met EPS-bekistingen die in elke 3-dimensionale vorm toepasbaar zijn. Dit biedt vrijheid in ontwerp, snellere verwerking in toepassing en kostenbesparing op arbeid.

Het maken van een traditioneel houten of stalen bekisting voor pijlers, landhoofden en zijwangen van bruggen in de civiele betonbouw is vaak arbeidsintensief en daardoor kostbaar. Door de 3-dimensionale, ingewikkelde vorm van veel betonconstructies is vakmanschap vereist, iets wat steeds schaarser wordt. Ook is snelheid bij het bekisten van een betonconstructie vaak gewenst.

Hakron biedt u met deze projectmatige EPS-bekistingen een oplossing voor deze problemen. Door toepassing van geavanceerde apparatuur bij het productieproces, zoals een 5-assige freesmachine met een werkbereiklengte van 10 meter, zijn zelfs de moeilijkste vormen eenvoudig te maken. Het contactvlak van de bekisting wordt voorzien van een Polyurea-laag (= kunststof beschermlaag). Hierdoor ontstaat een spiegelglad oppervlak dat eenvoudig is te lossen na het storten van de bekisting.

Afhankelijk van de situatie en het ontwerp kan de EPS-bekisting voorzien worden van een houten steunconstructie die opgenomen wordt in het EPS.

Download de productfolder 

Projectmatige EPS-bekistingen 1


Projectmatige EPS-bekistingen 2


Eigen vervoer vandaag
ma     di     wo     do     vr

Beurs agenda

■ geen beurzen gevonden.


Divisies
Hakron - voor beton- en woningbouw
HakronTerwa - prefab-beton oplossingen
Certacon - constructieve ondersteuning
Hakron - installatiesystemen
Innofix - montage en afdichtingstechniek

Blijf op de hoogte
Ja, ik ontvang graag de digitale
Hakroniek
Nieuwsbrief