Nederland

   
hydroseal Home Nieuws Contact Installatiesystemen Technical support Downloads Over Hakron

Hakron Installatiesystemen
Hakron Installatiesystemen
PDF 1.6 MB


Technical Supportnieuws | Catalogus woningbouw en geveldichting 119

Catalogus woningbouw en geveldichting

2020-02-03, Hakron Nunspeet B.V.

De nieuwe Woningbouwcatalogus 20 van Hakron biedt een overzicht van het brede assortiment voor woningbouw en geveldichting. Lees meer over luchtdicht bouwen, de grote keuze in loodververvangers, Prefab loketten, spouw- en gevelverankering en kozijnslabben

Download Woningbouwcatalogus 20 

 

Enkele voorbeelden van opgenomen producten: 

  • Prefab EPDM loketten: klantspecifiek gefabriceerde EPDM of lood loketten die trapsgewijs worden toegepast bij de aansluiting tussen verticaal metselwerk en een hellend dakvlak.
  • EASY-lood: het zichtbare lood gecombineerd met een goede en duurzame EPDM-folie. Toepassing is bij bouwprojecten waarbij een traditionele uitstraling wordt nagestreefd, bij renovatie en bij aanbouw op een bestaande situatie waar al in de gevel lood zichtbaar is.
  • Trillingsisolatie G+H, een range producten waarmee contactgeluiden uit de constructie wordt gehaald, door isolatie en dempen van de trillingen. 
  • Compri-loodvervangers voor diverse toepassingen: opgaand werk, renovatie, borstwering, prefab galerijen en balkondetails. De polyester Compri loodvervangers zijn een waterkering en ondersteuning in één product!
  • Blowerproof Liquid, dé oplossing om praktisch alle details naadloos luchtdicht te maken. Hiermee zet u een grote stap richting BENG. Voor meer informatie over dit thema is achterin de catalogus ook de brochure Luchtdicht bouwen integraal opgenomen.
Bij dit productengamma biedt Hakron woningbouwers en voorschrijvers ook haar uitgebreide expertise en ondersteuning aan. Er is een uitgebreide bibliotheek met BIM-objecten van diverse producten. Ook projectmatige oplossingen worden aangeboden.
De Woningbouwcatalogus 20 is zowel off- als online beschikbaar. Een gedrukt exemplaar is vanaf 17 februari gratis aan te vragen. Ook kunt u de woningbouw catalogus downloaden en treft u verder de altijd actuele online-catalogus; deze wordt regelmatig geactualiseerd. Eigen vervoer vandaag
ma     di     wo     do     vr

Beurs agenda

■ geen beurzen gevonden.


Divisies
Hakron - voor beton- en woningbouw
HakronTerwa - prefab-beton oplossingen
Certacon - constructieve ondersteuning
Hakron - installatiesystemen
Innofix - montage en afdichtingstechniek

Blijf op de hoogte
Ja, ik ontvang graag de digitale
Hakroniek
Nieuwsbrief