Nederland

   
hydroseal Home Nieuws Contact Installatiesystemen Technical support Downloads Over Hakron

Hakron Installatiesystemen
Hakron Installatiesystemen
PDF 1.6 MB


Technical Supportnieuws | Afvoer afvalwater met fecali�n 115

Afvoer afvalwater met fecalin

2019-07-15, Hakron Nunspeet B.V.

Hakron introduceert de KRASO pompput type Q- Fecalinpomp. Deze vervangt de Kraso Poly 400 Fecalinpomp, (de standaard Poly 400 pompput blijft wel gewoon leverbaar, het betreft hier alleen de Fecalin-versie).

De kunststof pompput inclusief pomp wordt toegepast voor het leegpompen van afvalwater met fecaliën. Een krachtige oplossing voor afvalwater met fecaliën: de combinatie van KRASO® pompput type Q en een gesloten afvoerinstallatie. Te verpompen lozingen zijn schoon en vervuild water, met vaste en vezelige stoffen belast afvalwater en fecaliën. Max. temperatuur van het medium: 35°C, kortstondig tot 60°C.

De pompput en de pomp zijn twee losse pakketten die samen geleverd worden (artikelnummer V384400072). De plaatsing op de bouwplaats is eenvoudig en zonder kraan uit te voeren. De pompput is voorzien van een dubbele bodem met daartussen 60 mm isolatie: bevestiging van de pomp met schroeven alleen in de bovenste bodemplaat, de onderzijde blijft hierdoor waterdicht. 

Optioneel (niet standaard meegeleverd): een Schuifafsluiter en een AfdekdekselDe Schuifafsluiter voorkomt terugloop van het afvalwater naar de pompput, bijvoorbeeld als er onderhoud aan de pomp moet worden gepleegd. Het Afdekdeksel wordt toegepast bij inbouwen van de pompput in een cementdekvloer. 

De KRASO® pompput type Q- Fecaliënpomp is onderdeel van een breed assortiment Kraso pompputten en doorvoeren. Neem voor de juiste keuze voor uw project contact op met de technisch adviseurs van Hakron. 

Download product informatieblad (PIB)

Afvoer afvalwater met fecalin 1


Eigen vervoer vandaag
ma     di     wo     do     vr

Beurs agenda

■ geen beurzen gevonden.


Divisies
Hakron - voor beton- en woningbouw
HakronTerwa - prefab-beton oplossingen
Certacon - constructieve ondersteuning
Hakron - installatiesystemen
Innofix - montage en afdichtingstechniek

Blijf op de hoogte
Ja, ik ontvang graag de digitale
Hakroniek
Nieuwsbrief