Nederland

   
hydroseal Home Nieuws Contact Installatiesystemen Technical support Downloads Over Hakron

Hakron Installatiesystemen
Hakron Installatiesystemen
PDF 1.6 MB


Technical Supportnieuws | Bouwdetails geactualiseerd! 103

Bouwdetails geactualiseerd!

2018-03-06, Hakron Nunspeet B.V.

Hakron biedt een totaalpakket vanaf ontwerpfase tot en met aanbrengen van producten op de bouwplaats, met focus op zijn praktische, hoogwaardige en innovatieve producten. Denk hierbij aan onder andere constructieve oplossingen en luchtdicht bouwen.

Door verscherping van de EPC-eis wordt luchtdichtheid van de gebouwschil steeds belangrijker. Door niet goed afgedichte naden en kieren treedt een ongewenste luchtstroom op. Hakron biedt oplossingen middels een zeer uitgebreid assortiment van afdichtingsmaterialen, waaronder het nieuwe Blowerproof Liqiud Brush LD en Hakron Luchtdicht Tape.

Blowerproof Liquid Brush LD is een watergedragen polymeer pasta die droogt tot een luchtdichte en dampremmende flexibele coating met goede hechting op diverse ondergronden zoals beton, metselwerk, diverse houtsoorten, stalen draagbalken enz. Het wordt toegepast voor het luchtdicht maken van aansluitingen aan de binnenzijde van het binnenspouwblad.

Ook het nieuwe Hakron Luchtdicht Tape is uitstekend toepasbaar bij luchtdicht bouwen, zowel bij nieuwbouw als renovatie. Bijvoorbeeld voor het realiseren van een lucht- (en water)dichte verbinding tussen gevelelementen en de draagconstructie.

Ten behoeve van de verhoging van de thermische isolatie, biedt Hakron nu ook Sepatherm vulplaten. Deze platen dienen de koudebrug die ontstaat bij het toepassen van bijvoorbeeld een Certacon geveldrager of Certacon borstweringsteun, te onderbreken.

Bekijk de vernieuwde referentiedetails van Hakron in Bouwdetails Online

Bouwdetails geactualiseerd! 1


Bouwdetails geactualiseerd! 2


Eigen vervoer vandaag
ma     di     wo     do     vr

Beurs agenda

■ geen beurzen gevonden.


Divisies
Hakron - voor beton- en woningbouw
HakronTerwa - prefab-beton oplossingen
Certacon - constructieve ondersteuning
Hakron - installatiesystemen
Innofix - montage en afdichtingstechniek

Blijf op de hoogte
Ja, ik ontvang graag de digitale
Hakroniek
Nieuwsbrief