Nederland

   
hydroseal Home Nieuws Contact Installatiesystemen Technical support Downloads Over Hakron

Hakron Installatiesystemen
Hakron Installatiesystemen
PDF 1.6 MB


Technical SupportInstallatiesystemen | Kwaliteit

ISO 9001: 2008 gecertificeerd
De producten van Walraven staan voor kwaliteit. Walraven werkt volgens ISO 9001:2008. Hiermee wordt het continue streven naar verbetering van de bedrijfsprocessen en daarmee de kwaliteit van de gehele organisatie gewaarborgd.

Productkwaliteit
Veel van de producten van Walraven voldoen aan specifieke kwaliteitskeurmerken, die voor bepaalde toepassingen vereist zijn. Deze producten worden doorlopend getest op o.a. veilige belasting. Deze tests vinden plaats in eigen meetkamer, maar natuurlijk ook bij officieel erkende keuringsinstanties. Een extra garantie dat Walraven-producten voldoen aande strengste kwaliteitsnormen.

Kwaliteitsverband Buisbevestiging (RAL)
Walraven is één van de initiatiefnemers van de Gutegemeinschaft Rohrbefestigung (Safe Connection). Binnen dit verband zijn door de belangrijkste producenten van buisbevestigingssystemen eenduidige richtlijnen en testprocedures opgesteld. Hierdoor worden technische eigenschappen van buisbevestigingsproducten, zoals de maximaal toelaatbare belasting onder normale omstandigheden en tijdens brand, inzichtelijker en beter vergelijkbaar.
Alleen producten die volgens deze strenge richtlijnen getest en goedgekeurd zijn, krijgen het RAL-kwaliteitscertificaat.

Kwaliteit 1

Eigen vervoer vandaag
ma     di     wo     do     vr

Beurs agenda

■ geen beurzen gevonden.


Divisies
Hakron - voor beton- en woningbouw
HakronTerwa - prefab-beton oplossingen
Certacon - constructieve ondersteuning
Hakron - installatiesystemen
Innofix - montage en afdichtingstechniek

Blijf op de hoogte
Ja, ik ontvang graag de digitale
Hakroniek
Nieuwsbrief